Dobsom

-
Dobsom är ett svenskt klädmärke med fokus på sport- och träningskläder. Företaget startades i skånska Höör under mitten av 80-talet och har idag gjort sig ett namn i resten av Sverige. Med tiden har Dobsom utvecklat plaggens funktion och anpassat materialen för att kunna erbjuda så bra plagg som möjligt. Dobsom har något för alla - dam, herr, junior och barn.

Dobsom

(239 produkter)

Funktionskläder för den aktiva människan

Här hittar du ett stort utbud av kläder för en aktiv livsstil. Oavsett om du är en inbiten skidåkare eller löpare, vardagsmotionär eller friluftsentusiast finns kläder passande för din aktivitet i Dobsoms sortiment. Här hittar du jackor, överdragsbyxor och andra typer av löparkläder i bra kvalitet.

Hållbart framtagna kläder

När Dobsom utvecklar nya produkter är det några saker de tar hänsyn till. Utöver enkelhet är även smidighet och passform viktiga ledord. Materialen kläderna tillverkas i är av högsta kvalité och producerade på ett hållbart sätt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!