På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment av byxor för olika tillfällen från Dobsom. Välj bland överdragsbyxor för blöta väderlekar, täckbyxor för snöiga äventyr och träningsbyxor för snabb aktivitet. Dobsom är ett svenskt familjeägt bolag och har sedan 1986 tillverkat sportkläder för den aktiva personen. Byxorna från Dobsom är av hög kvalité och producerade på ett hållbart och miljövänligt sätt.

Byxor för aktiva tillfällen

I de flesta fall har du säkert en bestämd åsikt om vilka typ av byxor du letar efter, men ta dig ändå tid och kolla igenom sortimentet. Dobsom erbjuder byxor för olika aktiva tillfällen i klassiska modeller som passar de flesta. Ska din tonåring ge sig ut i regnigt väder är ett par vadderade överdragsbyxor ett smart alternativ. Behöver du ett par byxor för vinterlek med familjen hittar du täckbyxor som håller dig varm till både dam och herr. Är du aktiv och gillar att löpa utomhus råder vi dig att investera i ett par löparbyxor som har inbyggda reflexer och är gjorda av en speciell teflonbehandlad vindväv. Tack vare detta andas plagget och är smidigt på kroppen.

Klassiska byxor för hela familjen

På Outnorth har vi samlat Dobsom byxor för hela familjen. Med praktiska byxor anpassade för aktiviteten blir äventyren roligare och varar längre. Slipp stanna inomhus, med rätt kläder kan du utforska skog och fjäll. Komplettera dina byxor med en jacka från Dobsom, du hittar flera fina modeller för herr, dam och barn. Välj bland klassiska och mer färgstarka modeller. Vi ses ute i naturen!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!