Om du gillar träning och utomhusaktiviteter hittar du med största sannolikhet en jacka som passar dig bland Dobsoms sortiment. Här hittar du även snygga och varma jackor för vardagliga aktiviteter, Dobsom har tillverkat jackor för aktiva människor sedan 1986. Jackorna är producerade i hållbart material av hög kvalité, du kan alltså shoppa med gott samvete. Bland sortimentet hittar du jackor för hela familjen – barn, dam och herr.

Välj bland olika stilar och modeller

För att du ska välja rätt modell från början bör du utvärdera dina behov. Behöver du en jacka för löpning utomhus finns modeller med påsydda reflexer och vattenavstötande tyg. En del löparjackor går dessutom att omvandla till vindtät en väst då de har avtagbara ärmar. Vill du ha en sportig täckjacka för promenader i ett kyligt landskap eller till vardagsbruk hittar du täckjackor i kort och lång modell här. När det blir riktigt kallt på löprundorna under vinterhalvåret rekommenderar vi en lätt vadderad och vindtät löparjacka. Är det för kallt att löpa i tröja kan du komplettera med en vadderad väst med sidopaneler av tightsmaterial för ultimat passform. Bland Dobsoms sortiment hittar du jackor för alla smaker i olika färger och stilar. Är du modig kan du välja en färgstark variant, önskar du en mer klassisk färg hittar du även det.

Dobsom jackor för hela familjen

Det är viktigt att bära en jacka som är rätt för säsong och aktivitet. Både vuxna som barn gillar att vara utomhus, speciellt tillsammans. Investera i kvalitativa jackor för hela familjen från Dobsom. Här finns något för alla dina aktiviteter – träning, vandring och vardag.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!