Täckkjolen är ett smart alternativ till täckbyxor för dig som ofta bär kjol och kostymbyxor till jobbet men vill slippa frysa om benen. Den går självklart lika bra att bära under långpromenaden eller vid andra utomhusäventyr. Dobsom är ett svenskt familjeägt bolag och har tillverkat sportkläder sedan 1986. Kjolarna du hittar här är av hög kvalité och framtagna på ett hållbart och miljövänligt sätt, därför kan du känna dig helt trygg med ditt köp.

Olika modeller för olika tillfällen

Täckkjolen gör det enkelt för dig att hålla värmen, oavsett aktivitet. Bland sortimentet från Dobsom hittar du långa och korta kjolar för olika tillfällen. Ska du spendera en hel dag utomhus i kyligt väder kan du addera ett lager täckkjol ovanpå byxorna för att garanterat hålla värmen. Behöver du extra rörlighet kan du välja den korta modellen som slutar strax nedanför rumpan, den kan dessutom agera sittdyna när du ska sitta ner på en kall sten eller bänk. Täckkjolen är inte begränsad till friluftsaktiviteter utan fungerar utmärkt för dig som vill bära något extra värmande ovanpå kjolen eller kostymbyxorna på väg till jobbet. Välj den längre termoskjolen för optimal värme. Behöver du gå snabbt kan du öka rörligheten med hjälp av dragkedjor på kjolens sidor, dra upp dem en bit och skapa slitsar. Kjolen har en dragkedja längs med ena sidan så du smidigt och snabbt kommer i och ur kjolen.

Täckkjolen – ditt nya favoritplagg

Om du inte har testat täckkjolen än rekommenderar vi dig att prova, vi är helt säkra på att du kommer att gilla den. Täckkjolen är inte bara snygg utan också praktiskt, den fungerar ovanpå de flesta plagg och är okomplicerad att ta på sig. Kjolen finns i klassiska färger i lång samt kort modell och kommer att förändra hur du ser på utomhusplagg. Variera mellan täckbyxor och kjol beroende på aktivitet och humör. Det finns inget skäl att frysa, inte ens när du väntar på bussen i morgonrusningen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!