BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Drac LL Ion - ID: A069799

Kampanj

DragonDrac LL Ion

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Drac LL Ion från Dragon

Drac LL Ion är ett par bekväma solglasögon från Dragon. En modern platt look tillhandahålls av de skyddande UV-linserna. Passar perfekt för strandhäng eller en dag på stan i soligt väder.
 • Lumalens Orange Ionized - Distribuerar ljuset lika utan att minska en specifik punkt, vilket skapar en naturlig och sann färguppfattning.
 • Passform: Medium
 • 100% UV skydd
Egenskaper för Drac LL Ion:
Fotokromatisk lins: Nej
Polariserande: Nej
Spegellins: Nej
Dragon erbjuder solglasögon och skidglasögon till alla som gillar att aktivera sig utomhus. Märket kännetecknas av god kvalitet, spännande innovationer och snygg, ung design. Dragon var till exempel först på marknaden med goggles helt utan ram för optimalt synfält. De erbjuder en mängd solglasögon som flyter och har utvecklat skidglasögon som man kan byta lins på utan att behöva ta av sig varken handskar eller skidglasögonen.

Mer från Dragon

Visa alla Solglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!