NFXs - ID: A044692

DragonNFXs

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om NFXs från Dragon

NFXs är ett par goggles med ramlös design för maximalt synfält och vidvinkel utan någon ram som är i vägen. Smidigt linssystem där man bara drar av linsen och klickar tillbaka den. Dragons LumaLens ger dig optimerad färg som gör det möjligt att se terrängen bättre, reagera snabbare och i slutändan fungera bättre på berget. 100% skydd mot solens skadliga strålar. Linsfärg
 • Murdered/Dark Smoke: Dark Smoke (20%)
 • Whiteout/Lumalens Pink Ion: Pink Ion (60%)
Egenskaper för NFXs:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbytbar lins: Ja
Utbyteslins ingår: Nej
Ljusgenomsläpp: 20-60 %
Polariserande: Nej
Anti fog: Ja
Storlek: Senior
Silicon på insida av band: Ja
Ventilation: Ja
Dragon erbjuder solglasögon och skidglasögon till alla som gillar att aktivera sig utomhus. Märket kännetecknas av god kvalitet, spännande innovationer och snygg, ung design. Dragon var till exempel först på marknaden med goggles helt utan ram för optimalt synfält. De erbjuder en mängd solglasögon som flyter och har utvecklat skidglasögon som man kan byta lins på utan att behöva ta av sig varken handskar eller skidglasögonen.

Mer från Dragon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!