Opus - ID: A065709

DragonOpus

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Opus från Dragon

Opus är ett par solglasögon från Dragon. De är den perfekta kombinationen av modernt hantverk, en tidlös rundad design och en unisex ram som passar alla tillfällen. Solglasögonen är stöttåliga, lätta och passar lika bra till vardags som på resan.
 • Passform: Medium
 • 4-base polycarbonate lenses

Linser:
 • Lumalens Smoke: Distribuerar ljuset lika utan att reducera en viss del, vilket skapar en naturlig och sann färguppfattning.
Egenskaper för Opus:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbytbar lins: Nej
Utbyteslins ingår: Nej
Polariserande: Nej
Dragon erbjuder solglasögon och skidglasögon till alla som gillar att aktivera sig utomhus. Märket kännetecknas av god kvalitet, spännande innovationer och snygg, ung design. Dragon var till exempel först på marknaden med goggles helt utan ram för optimalt synfält. De erbjuder en mängd solglasögon som flyter och har utvecklat skidglasögon som man kan byta lins på utan att behöva ta av sig varken handskar eller skidglasögonen.

Mer från Dragon

Visa alla Solglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!