BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

The Jam LL H2O - ID: A069800

Kampanj

DragonThe Jam LL H2O

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om The Jam LL H2O från Dragon

The Jam LL H2o är ett par multifunktionella solglasögon från Dragon. De är special konstruerade och gjutna med en lägra densitet än vatten, vilket gör att dem är flytbara. Passar därför perfekt att användas nära vatten i allmänhet. Dessa solglasögon är designade med hydrofoba och Oleofobiska linsbeläggningar, vilket garanterar att de är resistenta mot vatten, smuts, olja och andra element, samtidigt som de ger en kristallklar vy.
 • Polarized Lumalens Green Ionized & Polarized Lumalens Blue Ionized - Distribuerar ljuset lika utan att reducera en specifik del och eliminerar den skadliga bländningen från vattenytan, vilket skapar en naturlig och sann färguppfattning.
 • 100% UV-skydd
 • Större passform
Egenskaper för The Jam LL H2O:
Polariserande: Ja
Spegellins: Nej
Dragon erbjuder solglasögon och skidglasögon till alla som gillar att aktivera sig utomhus. Märket kännetecknas av god kvalitet, spännande innovationer och snygg, ung design. Dragon var till exempel först på marknaden med goggles helt utan ram för optimalt synfält. De erbjuder en mängd solglasögon som flyter och har utvecklat skidglasögon som man kan byta lins på utan att behöva ta av sig varken handskar eller skidglasögonen.

Mer från Dragon

Visa alla Solglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!