Expedition 30 - ID: A072573

DynafitExpedition 30

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Expedition 30 från Dynafit

DYNAFIT Expedition 30 ryggsäck kombinerar maximal funktion med minimal design - på bara 560 gram. Med sin minimala design och rulltoppkonstruktion är hanteringen enkel och intuitiv, vilket är viktigt i högalpin terräng. 210D ripstop-material som används har en yttre beläggning, vilket gör det mycket slitstarkt och väderbeständigt. Det gör den till den perfekta ryggsäcken för alpina turer där kontakt med sten och ständigt föränderliga väderförhållanden är en vanligt. Med 30 liter volym har Expedition-ryggsäcken tillräckligt med utrymme för flera dagars alpinturer. Dess rolltop-design gör att du snabbt och enkelt kan anpassa volymen på förpackningen, vilket gör den större eller mindre beroende på dina behov. En dragkedja på sidan ger dig enkel, snabb åtkomst när som helst till det väsentliga. Expedition-ryggsäcken erbjuder olika fästmöjligheter för yxa, rep, skidor, karbinhak, etc.
Egenskaper för Expedition 30:
Lavinryggsäck: Nej
Packvolym: 30 L
Vikt: 560 g
Höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Toppöppning: Rulltopp
Frontöppning: Nej
Ryggöppning: Nej
Dynafit är ett varumärke med siktet ställt mot bergstopparna. De är till största del kända för sin alpina utrustning för vinterhalvåret, men i sortimentet hittar du även utrustning för sommarhalvåret så som mountainbike och traillöpning. Historien bakom Dynafit sträcker sig tillbaka till 50-talet, då under namnet Humanic, som senare blev Dynafit. Med Dynafits pjäxor tog skidlegendaren Franz Klammer guld i störtlopp under vinter-OS 1976.

Mer från Dynafit

Visa alla Skidryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!