Electronic Case 9 - ID: A029888

E-caseElectronic Case 9

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Electronic Case 9 från E-case

E-Case Electroic Case 9 är ett vattentätt fodral för en lite större smartphone, musikspelare eller mindre kamera. Enkelt att använda och helt vattentätt. 
Både fram och baksidan på Electronic Case 9 är i mjukt helt genomskinligt material och både touch-skärmar samt kamera går alldeles utmärkt att använda. Fönstermaterialet är slittåligt flerskiktslaminat i Uretan som inte gulnar av UV-strålning.
Din Smartphone eller kamera går alltså att använda oavsett väder och nederbörd, den ligger alltid helt vattentätt skyddad innanför fönstren.

Stängningen sker med Seallock ziplocklåsning som är lätt att hantera. Fodralet har två hål i två hörn som fungerar som fästpunkter för snöre, lina eller karbinhake.
 • Yttermaterialet är polyester med tjockleken 600D
 • Vattentät ner till 1 meters djup i 30 minuter (IPX7-standard)
 • Tillverkad i USA.
 • Innermått: 9x15,5cm
 • Yttermått: 11,5x18,5cm
Egenskaper för Electronic Case 9:
Stötskyddad: Nej
Vattentät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 90x155 mm
Vikt: 41 g
Rullöppning: Nej
E-Case är ett nytt varumärke, men produkterna har funnits ett tag under varumärket Sealline. Nu är det ett eget varumärke och produkterna är vattentäta fodral till mobiltelefoner, smartphones, läsplattor, surfplattor och små bärbara datorer.

Mer från E-case

Visa alla Elektronikförvaring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!