iPad Mini w Jack - ID: A029978

E-caseiPad Mini w Jack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om iPad Mini w Jack från E-case

E-Case iPad Mini w Jack är ett vattentätt fodral med uttag för hörlurar som passar till din iPad Mini. Oavsett om du vill använda din iPad Mini på stranden, i badkaret eller i köket så är det här det perfekta vattentäta skyddet!  iPad Mini w Jack har ett modellspecifikt, högvisuellt fönster som ger direkt tillgång till pekskärm, kamera och ljudfunktioner med fullt skydd. Fodralet är testat för att uppfylla IPX7 standard, vilket betyder att det kan sänkas ner 1 meter under vattenytan i 30 minuter utan att vatten läcker in. Detta tack vare det PVC-fria materialet med SealLock dragkedja och robusta RF-svetsade sömmar. Fönstret är UV-resistent och laserskurna hål i kanterna gör det möjligt att hänga upp din iPad Mini.
Kompatibel till alla Apples iPad Mini-modeller.
Egenskaper för iPad Mini w Jack:
Stötskyddad: Nej
Vattentät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 180x240 mm
Vikt: 57 g
Rullöppning: Ja
E-Case är ett nytt varumärke, men produkterna har funnits ett tag under varumärket Sealline. Nu är det ett eget varumärke och produkterna är vattentäta fodral till mobiltelefoner, smartphones, läsplattor, surfplattor och små bärbara datorer.

Mer från E-case

Visa alla Elektronikförvaring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!