iPad w Jack - ID: A029976

E-caseiPad w Jack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om iPad w Jack från E-case

E-case iPad w Jack är ett vattentätt fodral för din iPad. Den är utrustad med en snygg och vattentät ljudutgång så att du kan plugga in dig vart du än är och var du än är på väg, och ändå ha fullt skydd mot väder och vind.  Hela framsidan och delar av baksidan på iPad w Jack är i mjukt helt genomskinligt material så både touchskärm samt kamera går alldeles utmärkt att använda. Fönstermaterialet är slittåligt flerskiktslaminat i Uretan som inte gulnar av UV-strålning.

Din iPad går att använda oavsett väder och nederbörd, den ligger alltid helt vattentätt skyddad innanför fönstren.
Passar såklart även till lite andra småprylar så som nycklar, plånbok med mera som man vill ha vattentät förvarat. Lätt att se vad man har med sig och vad som ligger var när fodralet är genomskinligt.
Suveränt om man vill använda iPaden som GPS på båten eller i kajaken, läsa bok på stranden osv.

Stängningen sker med Seallock ziplocklåsning som är lätt att hantera. Fodralet har hål hörnen som fungerar som fästpunkter för snöre, lina eller karbinhake.
Kompatibel med Apples iPad modeller.

 

Egenskaper för iPad w Jack :
Stötskyddad: Nej
Vattentät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 180x240 mm
Vikt: 57 g
Rullöppning: Nej
E-Case är ett nytt varumärke, men produkterna har funnits ett tag under varumärket Sealline. Nu är det ett eget varumärke och produkterna är vattentäta fodral till mobiltelefoner, smartphones, läsplattor, surfplattor och små bärbara datorer.

Mer från E-case

Visa alla Elektronikförvaring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!