Expanse™ Flatbed 29 - ID: A037861

Eagle CreekExpanse™ Flatbed 29

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Expanse™ Flatbed 29 från Eagle Creek

Expanse ™ Flatbed 29 från Eagle Creek erbjuder 80 liter kapacitet och är utformad för den som gillar att ha allt med på vägen. Den är bra för långa äventyr, när du behöver packa för mer än bara dig själv. De två huvudfacken på påsen kan användas för att hålla alla dina saker organiserade och separerade. Använd ett fack för utrustning och den andra för kläder, eller använd dem för att skilja de rena från de smutsiga kläderna åt.
Egenskaper för Expanse™ Flatbed 29:
Regntät: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 410 x 740 x 300 mm
Packvolym: 80 L
Vikt: 4030 g
Eagle Creek erbjuder ett brett sortiment av lösningar för resan och kan utrusta alla resenärer för alla äventyr med deras 4-stegs Travel System. Sedan starten har innovation, hållbarhet och hantverk varit en integrerad del av varumärkets DNA. I deras sortiment finns packpåsar, resetillbehör och andra smarta produkter som gör det lätt att packa.

Mer från Eagle Creek

Visa alla Resväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!