Gear Warrior™ AWD International Carry-On - ID: A037860

Kampanj

Eagle CreekGear Warrior™ AWD International Carry-On

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Gear Warrior™ AWD International Carry-On från Eagle Creek

Gear Warrior ™ AWD International Carry-On från Eagle Creek är en väska med internationell storlek som ger enkel rörlighet med fyra 360-graders spinnhjul och en ultralätt vikt. Denna 4-hjuliga resväska är inte ditt typiska resebagage. Den är utrustad med en Equipment Keeper ™ för att fästa skrymmande föremål på toppen av väskan, kompressionsremmar för att fästa utrustning och Porter Key ™ -flasköppnaren för att kunna öppna upp en kall dryck i slutet av en dag!
Egenskaper för Gear Warrior™ AWD International Carry-On:
Regntät: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 350 x 550 x 195 mm
Packvolym: 37 L
Vikt: 2760 g
Eagle Creek erbjuder ett brett sortiment av lösningar för resan och kan utrusta alla resenärer för alla äventyr med deras 4-stegs Travel System. Sedan starten har innovation, hållbarhet och hantverk varit en integrerad del av varumärkets DNA. I deras sortiment finns packpåsar, resetillbehör och andra smarta produkter som gör det lätt att packa.

Mer från Eagle Creek

Visa alla Resväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

1622.00
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!