Pack-it Original™ Quilted Reversible - ID: A028706

Eagle CreekPack-it Original™ Quilted Reversible

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Pack-it Original™ Quilted Reversible från Eagle Creek

Pack-it Original™ Quilted Reversible är perfekt att ha mig sig på resan. Förvara enkelt makeup, större toalettartiklar och fuktiga kläder. TPU Mesh fodret transporterat bort fukt och är lätt att torka av. Pack-it Original™ Quilted Reversible är vändbar. På ena sidan erbjuder det quiltade materialet extra skydd. Den andra sidan skyddar från vatten, använd denna sida om du placerar väskan på en blöt yta. 
Eagle Creek erbjuder ett brett sortiment av lösningar för resan och kan utrusta alla resenärer för alla äventyr med deras 4-stegs Travel System. Sedan starten har innovation, hållbarhet och hantverk varit en integrerad del av varumärkets DNA. I deras sortiment finns packpåsar, resetillbehör och andra smarta produkter som gör det lätt att packa.

Mer från Eagle Creek

Visa alla Packpåsar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!