HÖSTFEST!      Dam    Herr    Barn    Allt

Pack-it Specter Tech™ Sac Set - ID: A037864

Eagle CreekPack-it Specter Tech™ Sac Set

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Pack-it Specter Tech™ Sac Set från Eagle Creek

Pack-It Specter Tech ™ Cubes från Eagle Creek är starkare och lättare än någonsin, Kuberna är anpassad efter den ivriga resenärens behov. Kuberna har blivit uppdaterade för insyn och en bred boköppning, så att resenärerna snabbt kan identifiera kubens innehåll och enkelt vika och packa större kläder inuti Packa smartare med Pack-It Specter Tech ™ -kubset. Med en Small, en Medium och en Large kub till ditt förfogande kan du organisera ditt bagage genom att dela upp dina kläder och tillbehör i varsin kub med insyn. Nu är det tid att hålla sig organiserad, packa snabbare och åka på resa.

MATERIAL: 30D Ripstop Nylon
Egenskaper för Pack-it Specter Tech™ Sac Set :
Antal fack: 1 st
Vattentät: Nej
Kompression: Nej
Rullöppning: Nej
Eagle Creek erbjuder ett brett sortiment av lösningar för resan och kan utrusta alla resenärer för alla äventyr med deras 4-stegs Travel System. Sedan starten har innovation, hållbarhet och hantverk varit en integrerad del av varumärkets DNA. I deras sortiment finns packpåsar, resetillbehör och andra smarta produkter som gör det lätt att packa.

Mer från Eagle Creek

Visa alla Packpåsar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!