Travel Safe Tsa Lock - ID: A017108

Eagle CreekTravel Safe Tsa Lock

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Travel Safe Tsa Lock från Eagle Creek

Travel Safe Tsa Lock är ett säkerhetslås för resväskan från Eagle Creek som håller dina saker i säkert förvar när du är på resande fot. Säkert, enkelt med en 3-siffrig kod. Om just ditt bagage skulle bli genomsökt på flygplatsen/tullen behöver du inte oroa dig för att ditt lås kommer förstöras, låset är Travel Sentry Certifierat vilket betyder att flygplatspersonalen kommer kunna öppna låset med en speciell nyckel.
Egenskaper för Travel Safe Tsa Lock:
Mått Längd x Bredd x Höjd: 65 x 30 mm
Vikt: 63 g
Eagle Creek erbjuder ett brett sortiment av lösningar för resan och kan utrusta alla resenärer för alla äventyr med deras 4-stegs Travel System. Sedan starten har innovation, hållbarhet och hantverk varit en integrerad del av varumärkets DNA. I deras sortiment finns packpåsar, resetillbehör och andra smarta produkter som gör det lätt att packa.

Mer från Eagle Creek

Visa alla Säkerhet Resa

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!