Deve L - ID: A045432

Kampanj

EastpakDeve L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Deve L från Eastpak

Deve L är en duffelväska från Eastpak. Den har ett stort huvudfack med plats för 35 liter. Passar bra som en väska i vardagen och för kortare resor. Unisex.
 • Stort huvudfack
 • Vadderat laptopfack
 • Förvaringsficka på framsidan
 • Avtagbar axelrem

Material
Polyester.
Egenskaper för Deve L:
Regntät: Ja
Vattentät: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 32,5 x 45,5 x 22 mm
Packvolym: 35 L
Vikt: 660 g
Rullöppning: Nej
Antal invändiga fack: 1 st
Antal utvändiga fack: 1 st
Eastpak har från sina tidiga militära rötter på 1950-talet gjort vågor med sitt inspirerande utbud inom väskor. Eastpak har skapat banbrytande mönster i ryggsäckar och bagage i över 60 år. Detta innovativa varumärke har revolutionerat vårt sätt att lagra och bära våra vardagliga väsentligheter med uppfinningsrika funktioner iögonfallande tryck. Eastpaks mångsidighet kombinerar ett smart utbud av funktionella mönster för att göra varumärket till ett utmärkt val för såväl resande konsumenter som är i behov av vissa funktioner, samt för de trendmedvetna i en Urbansk city vardag.

Mer från Eastpak

Visa alla Dufflar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!