Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Biom 2go - ID: A068163

Kampanj

EccoBiom 2go

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Biom 2go från Ecco

Biom 2go från Ecco är en modern sneakerdesign som lämpar sig både för friluftsäventyr och för stadens gator. Med tonvikten lagd vid komfort, flexibilitet och en lätt konstruktion, fungerar denna snörsneaker precis lika bra ute i terrängen som i staden. Sydd i ECCO TEXTURED ANTELOPE YAK-skinn för en naturligt vattenavvisande ovandel som även är försedd med mockadetaljer. Den vattentäta GORE-TEX-teknologin skyddar fötterna mot dåligt väder. BIOM-teknologin håller din fot i en så naturlig position som möjligt, förbättrar komforten och låter dig få längre, medan PHORENE i mellansulan ger en lätt dynamisk styrka. Konstruerad med ett sidostycke som ger direkt kontakt från snörning till häl för en stadig passform.
 • GORE-TEX-konstruktion garanterar torra och bekväma fötter vid vått väder.
 • COMFORT FLUIDFORM -teknologi ger anatomiskt stöd.

Egenskaper för Biom 2go:
Yttermaterial: Skinn
Membran: GORE-TEX
Vikt per sko: 640 g
En global familj av skomakare. Sann passion är viktigt för att göra bra skor. Från att ha ritat de första skisserna för att presentera våra färdiga skor i ECCO-butiker runt om i världen, tillämpar vi yttersta uppmärksamhet på detaljer och kvalitet. Unikt för vår bransch, vi gör läder på våra egna garverier och producerar skor på våra egna fabriker. Vår globala anställningsgrupp, som representerar över 50 nationaliteter, är livskraften bakom våra produkter. Design, utveckling, produktion och detaljhandel - vi tar ansvar hela vägen.

Mer från Ecco

Visa alla Vardagsskor & Sneakers

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!