Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Ukiuk 2.0 - ID: A056418

EccoUkiuk 2.0

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ukiuk 2.0 från Ecco

Ukiuk 2.0 från Ecco är en modern varmfodrad vinterkänga med behandlat läder i hydromax som garanterar varma, torra och bekväma fötter vid våta förhållanden. FLUIDFORM ™ Technology ger ett anatomiskt stöd och hållbarhet mellan övre och nedre delen. P.U-plattform i kombination med gummisula ger en långvarig dämpning och ett bra grepp. Material:

Yttermaterial: Skinn
Foder: Syntet
Varmfoder med Primaloft® 400g mikrofiberisolering
Egenskaper för Ukiuk 2.0:
Yttersula: Syntet
Foder: Syntet
Yttermaterial: Skinn
Vikt per känga: 610 g
En global familj av skomakare. Sann passion är viktigt för att göra bra skor. Från att ha ritat de första skisserna för att presentera våra färdiga skor i ECCO-butiker runt om i världen, tillämpar vi yttersta uppmärksamhet på detaljer och kvalitet. Unikt för vår bransch, vi gör läder på våra egna garverier och producerar skor på våra egna fabriker. Vår globala anställningsgrupp, som representerar över 50 nationaliteter, är livskraften bakom våra produkter. Design, utveckling, produktion och detaljhandel - vi tar ansvar hela vägen.

Mer från Ecco

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!