BLACK WEEK!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Women's Exohike - ID: A068169

Kampanj

EccoWomen's Exohike

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Exohike från Ecco

Women's Exohike är en mellanhög friluftskänga från ECCO som är gjord för att prestera på vandringsleden. Vattentätt GORE-TEX-skydd och en dämpande mellansula ger komfort under vandringen. Skinnet framställs med ECCO DriTan™-teknologi, som minskar förbrukningen av vatten och den mängd kemikalier som används vid garvningsprocessen
 • Damstorlekar
 • Mjuk och lätt ECCO PHORENE™-mellansula ger en ypperlig energiåtervinning
 • PROSOMA-hälskyddet omsluter hälen och ger stöd samt en fotnära passform  
 • Yttersula i MICHELIN-gummi med ett unikt sulmönster ger ett suveränt grepp och stabilitet och mellanfoten har förstärkts med ett gummigrepp

Blank
Egenskaper för Women's Exohike:
Yttersula: Gummi
Yttermaterial: Skinn
En global familj av skomakare. Sann passion är viktigt för att göra bra skor. Från att ha ritat de första skisserna för att presentera våra färdiga skor i ECCO-butiker runt om i världen, tillämpar vi yttersta uppmärksamhet på detaljer och kvalitet. Unikt för vår bransch, vi gör läder på våra egna garverier och producerar skor på våra egna fabriker. Vår globala anställningsgrupp, som representerar över 50 nationaliteter, är livskraften bakom våra produkter. Design, utveckling, produktion och detaljhandel - vi tar ansvar hela vägen.

Mer från Ecco

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!