3-in-1 Splash Box - ID: A050475

Kampanj

Ecolunchbox3-in-1 Splash Box

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om 3-in-1 Splash Box från Ecolunchbox

3-in-1 Splash Box är ett tre delat lunchlåde set från Ecolunchbox som är gjort utav rostfritt stål. De kan enkelt staplas ihop för enkel förvaring. De kan diskas i diskmaskin och värmas i ugn. Ett ekologiskt, och miljövänligt val som passar utmärkt såväl till jobbet som picknicken.
 • Lådorna är gjorda av rostfritt stål, och locken är gjorda av silikon. Eftersom det inte innehåller plast, är lunchboxen fri från alla östrogen-imiterande kemikalier, såsom bisfenol-A (BPA), ftalater och bisfenol-S (BPS).
 • Ska inte micras i mikrovågsugn
 • Nedre lådan rymmer 384 ml, den övre 41 ml och den minsta 148 ml
 • Ansvarsfullt tillverkad i Kina
Egenskaper för 3-in-1 Splash Box:
Material: Rostfritt stål/Silikon
ECOlunchbox föddes av tanken att förändring kan börja vid lunchtid. De ville eliminera plast från barnens lunchboxar för att minska deras exponering för de toxiner som vanligtvis finns i sådana produkter. De utformade därför en plastfri linje med bentos, påsar och mat-on-the-go tillbehör som är hälsosamma för människor och planeten. Sedan grundandet av ECOlunchbox 2009 har företaget växt sig större än de någonsin föreställt sig.

Mer från Ecolunchbox

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!