Tri Bento - ID: A050466

EcolunchboxTri Bento

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Tri Bento från Ecolunchbox

Tri Bento är en set som består av 3 runda lådor i rostfritt stål som enkelt kan staplas ovanpå varandra. Ett smidigt sätt att separera t.ex. sallad, sås och andra tillbehör. Ett miljövänligt, hållbart alternativ som funkar lika bra till jobbet som på utflykten. Lådorna kan enkelt kopplas ihop med hjälp av fästen på sidorna.
 • Varje burk rymmer 355ml
 • Miljövänlig design tillverkad av 100% högkvalitativt BPA-fritt rostfritt stål
  Giftfri: Fritt från östrogen-imiterande toxiner som vanligtvis finns i plast, såsom BPA (bisfenol-A), BPS (bisfenol-S) och ftalater
 • Kan diskas i diskmaskin
 • Ska inte micras i mikrovågsugn
 • Inte helt täta eftersom inget plast används
Egenskaper för Tri Bento:
Material: Rostfritt (rosttrögt) stål
ECOlunchbox föddes av tanken att förändring kan börja vid lunchtid. De ville eliminera plast från barnens lunchboxar för att minska deras exponering för de toxiner som vanligtvis finns i sådana produkter. De utformade därför en plastfri linje med bentos, påsar och mat-on-the-go tillbehör som är hälsosamma för människor och planeten. Sedan grundandet av ECOlunchbox 2009 har företaget växt sig större än de någonsin föreställt sig. De har sålt mer än 400 000 ECOlunchboxar hittills.

Mer från Ecolunchbox

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!