Swede 1000 Fillet - ID: 617604

EKASwede 1000 Fillet

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Swede 1000 Fillet från EKA

Filékniv av riktigt fin kvalitet. Fällbar och tillverkad i Eskilstuna.
Fällbara filéknivar är inte så vanliga, men här har Eka fått till en riktigt fin variant. Som på övriga knivarna är stålet rostfritt Sandvik 12C27. Bladet är riktigt tunt och följsamt. Förutom att fungera som filékniv funkar Swede 1000 såklart alldeles utmärkt som en "vanlig" matlagningskniv för frilufsandet. 
Dessutom får den hopfälld plats i både tallrikslåda eller Mealkit.
Eka har gjort knivar länge och de gör det riktigt bra och Swede 1000 är inget undantag; känns och fungerar bra och är dessutom tålig. Bra kombination tycker vi :)
Bladet är 130mm och hopfällt är den 155mm. Vikten är 80 gram.
EKA har tillverkat fällknivar i Eskilstuna sedan 1882. I alla EKA-knivar kombineras modern produktion med 100-årig hantverkstradition. Varje kniv går igenom den strängaste kvalitetskontroll och kommer med 10 års garanti. EKA har gjort sig kända över hela världen för elegant, funktionell design och förstklassigt material. Att arbeta med en EKA-kniv, uppleva greppet, styrkan och den utmärkta skärpan, är något alldeles extra.

Mer från EKA

Visa alla Knivar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!