Women's Zephyr Shorts - ID: A034533

ElevenateWomen's Zephyr Shorts

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Zephyr Shorts från Elevenate

Women's Zephyr Shorts från Elevenate är ett par lätta mellanlagersshorts, i syntet, för kalla förhållanden. De har ett skräddarsytt snitt och är idealiska under ett par skalbyxor, men kan även användas över ett par softshellbyxor vid toppturer när lite extra värme behövs. Stretchpaneler för maximal komfort och rörlighet. Material: 100% Nylon, PFOA-fri, DWR. 49% nylon, 42% polyester, 9% elastan, PFOA-fri DWR, 60g Primaloft Eco.
Egenskaper för Women's Zephyr Shorts:
Material: Syntet
Dragkedja: Hellång
Gylf: Nej
Med 6000 skiddagar och 20 år i Alperna, var det ett naturligt steg för bergsguiden Jimmy Odén och friåkaren Sara Rönngren att skapa Elevenate. Kläder designade i Åre, med en fot på berget och lång erfarenhet vad som krävs för att röra sig fritt i naturen – oavsett väder och säsong.

Mer från Elevenate

Visa alla Underställsbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!