Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Workstand Team - ID: A061006

EliteWorkstand Team

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Workstand Team från Elite

Workstand Team från Elite är ett stabilt ställ som gör det möjligt att skruva på din cykel längs med vägen under tävlingen eller i hemmet. Detta stället har reglerbar höjd och passar till alla sorters cyklar. Använd det för både lättare och mer kluriga reparationer av din cykel, eller varför inte när du ska tvätta av den? Workstand Team har en klämma som håller cykeln säkert på plats utan att repa den. Klämman kan rotera 360° för snabba reparationer. När stället inte används packas det lätt ihop till en behändig storlek som är smidig att ta med under turen.
Elite är ett företag som drivs av cykelentusiaster och som under de senaste 40 åren har kunnat erbjuda unika produkter för cykling världen över.

Mer från Elite

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!