Elpex

-
Elpex är ett av världens ledande varumärken inom tillverkning av rullskidor. Modellen Wasa 610 är deras mest sålda klassiska rullskida sedan 1987. Utveckling, innovation och kvalité är ledord inom Elpex och samarbeten med svenska skideliten och närliggande företag i Piteå har gjort Elpex till vad de är idag.

Elpex

(7 produkter)

De som älskar längdskidåkning vill att snön ska stanna kvar så länge som möjligt på marken, men det gör den dessvärre inte när våren smyger sig på. Tur är väl då att det finns rullskidor! Med rullskidor kan du möta våren på ett par skidor trots att marken är bar och dessutom hålla formen igång till kommande vintersäsong.

Elpex Wasa 610

Wasa 610 är världens mest sålda rullskida i klassiskt snitt sedan slutet av åttiotalet. Hemligheten bakom framgången på beror troligen inte minst på god kvalité, men också på att den fungerar bra för nybörjare såväl som idrottare på elitnivå. De breda hjulen ger stabilitet och passar därför för unga såväl som äldre rullskidåkare. Till denna och många av andra av Elpex modeller finns olika trögt rullmotstånd att välja på.

Stavar anpassade för rullskidåkning på hårt underlag

Som återförsäljare av en mängd produkter från Elpex hittar du också mycket extra tillbehör till dina rullskidor hos Outnorth. Du hittar bland annat hjul samt stavar med extra dämpning anpassade för hårt underlag. Med stavar anpassade för rullskidor får du en stav som är snällare mot händer och axlar. Vissa stavar kommer även med smart funktion för att efterlikna känslan av stavisättning i snö.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!