Guardian DX - ID: A052744

ENOGuardian DX

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Guardian DX från ENO

Slipp irriterande insekter med hjälp av Guardian DX från ENO. Det består av SkyWeave Lite Mesh nät, dubbla ingångar samt en integrerad fjäderlätt stång som formar nätet över dig för maximal komfort och ordentligt utrymme samtidigt som det effektivt håller insekterna borta.
 • Högkvalitativt nät: SkyWeave Lite Mesh låter inte insekterna komma nära samtidigt som det ger god ventilation.
 • Fjäderlätt stång som formar nätet över dig: DAC Featerlite Spreader Bar gör jobbet och ser till att du får ordentligt utrymme innanför nätet.
 • Lätt att kliva in innanför nätet: Två ingångar gör det extra lätt att komma in.
 • Lätt att sätta upp och fördela nätet: Med hjälp av innovativa upphängningslinan.
Egenskaper för Guardian DX:
Totalvikt: 454 g
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 11,4x14x14 cm
Sommaren 1999 grundades Eagles Nest Outfitters som ett resultat av en stor dröm, hårt arbete och en passion för äventyr och resor. ENO började som en liten verksamhet i Florida med en stor plan att resa längs med den nordamerikanska östkusten i en skranglig minibuss och sälja hängmattor på musikfestivaler och samhällsförsamlingar längs vägen. I de tidiga åren var hemmet där bussen parkerade för den natten. Att vara på vägen och dela en passion för hängmattor genom möten, drev ett engagemang för att göra och sälja de mest bekväma hängmattorna i världen.

Mer från ENO

Visa alla Myggskydd

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!