Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Helios Suspension System - ID: A067774

Nyhet!

ENOHelios Suspension System

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Helios Suspension System från ENO

Helios Suspension System från ENO är tillverkat av superstark Dyneema-kabel med en polyesterblandning, Helios sätts upp blixtsnabbt och ger överlägsen justering med en gömd skarv. Mäter över 2,44 meter och kan rymma även den mest obekväma avståndet, den här tekniska, trädvänliga remmen bryter legendariska gränser för hängmattor.
Egenskaper för Helios Suspension System:
Totalvikt: 142 g
Sommaren 1999 grundades Eagles Nest Outfitters som ett resultat av en stor dröm, hårt arbete och en passion för äventyr och resor. ENO började som en liten verksamhet i Florida med en stor plan att resa längs med den nordamerikanska östkusten i en skranglig minibuss och sälja hängmattor på musikfestivaler och samhällsförsamlingar längs vägen. I de tidiga åren var hemmet där bussen parkerade för den natten. Att vara på vägen och dela en passion för hängmattor genom möten, drev ett engagemang för att göra och sälja de mest bekväma hängmattorna i världen.

Mer från ENO

Visa alla Campingmöbler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!