JungleNest Hammock - ID: A067776

ENOJungleNest Hammock

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om JungleNest Hammock från ENO

JungleNest Hammock är en hängmatta från ENO. Den har ett smart insektsnät som går att öppna från båda sidorna av hängmattan. Nätet går att stuva in i packpåsen när du inte behöver den. Nätet har även en ”Spreader bar” dvs en stång av lättvikts aluminium tillverkad av DAC som är specialister på denna typs stänger/tältpinnar. Detta gör att myggnätet spänns ut ordentligt vilket minskar risken för att bli stucken genom myggnätet. Den gör också hängmattan rymligare då nätet hålls ut rejält.

Förvaring: Inuti hammocken finns det fickor för förvaring av småsaker samt även fästen för att fästa en UnderQuilt i så den sitter kvar även när man rör sig i sömnen.

Glowing bug net zippers: Dragkedjorna är självlysande och de går att öppna enkelt både inifrån hammocken och från utsidan.

Material: För att minimera vikten och volymen har man valt tunna och lätta material genomgående. Hammockens tyg är 40D NewWave™ Nylon och SkyWeave™ Lite Mesh.

OBS! Remmar köpes separat.

Egenskaper för JungleNest Hammock:
Maxlast: 136 kg
Totalvikt: 570 g
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 300x140x0,5 cm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 24x12x12 cm
Sommaren 1999 grundades Eagles Nest Outfitters som ett resultat av en stor dröm, hårt arbete och en passion för äventyr och resor. ENO började som en liten verksamhet i Florida med en stor plan att resa längs med den nordamerikanska östkusten i en skranglig minibuss och sälja hängmattor på musikfestivaler och samhällsförsamlingar längs vägen. I de tidiga åren var hemmet där bussen parkerade för den natten. Att vara på vägen och dela en passion för hängmattor genom möten, drev ett engagemang för att göra och sälja de mest bekväma hängmattorna i världen.

Mer från ENO

Visa alla Campingmöbler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!