Lounger SL - ID: A052749

ENOLounger SL

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Lounger SL från ENO

Tack vare den smarta designen är Lounger SL från ENO mycket tålig och stabil, liksom lätt att fälla ut och vika ihop. Med ett säte gjord i högkvalitativt nät som andas sitter du bekvämt i stolen även under riktigt varma dagar.
 • Höjd: 140 mm
 • Längd: 530 mm
 • Bredd: 140 mm
 • Vikt: 1620.00 g
Egenskaper för Lounger SL:
Totalvikt: 1620 g
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 53x14x14 cm
Sommaren 1999 grundades Eagles Nest Outfitters som ett resultat av en stor dröm, hårt arbete och en passion för äventyr och resor. ENO började som en liten verksamhet i Florida med en stor plan att resa längs med den nordamerikanska östkusten i en skranglig minibuss och sälja hängmattor på musikfestivaler och samhällsförsamlingar längs vägen. I de tidiga åren var hemmet där bussen parkerade för den natten. Att vara på vägen och dela en passion för hängmattor genom möten, drev ett engagemang för att göra och sälja de mest bekväma hängmattorna i världen.

Mer från ENO

Visa alla Campingmöbler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!