Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Profly XL Sil - ID: A067778

Nyhet!

ENOProfly XL Sil

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Profly XL Sil från ENO

Profly XL Sil är ett regnskydd från ENO. Tack vare materialvalet och övriga komponenter väger den otroligt lite men skyddar dig lika bra som vilket regnskydd som helst. Den har sex fästpunkter samt LineLoc-fäste för snabb och säker uppsättning.
Egenskaper för Profly XL Sil:
Yttermått längd x bredd: 396x280 cm
Vikt: 737 kg
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 8,9x8,9x22,9 cm
Yttertältsväv: Nylon
Beläggning yttertältsväv: Silikon
Sommaren 1999 grundades Eagles Nest Outfitters som ett resultat av en stor dröm, hårt arbete och en passion för äventyr och resor. ENO började som en liten verksamhet i Florida med en stor plan att resa längs med den nordamerikanska östkusten i en skranglig minibuss och sälja hängmattor på musikfestivaler och samhällsförsamlingar längs vägen. I de tidiga åren var hemmet där bussen parkerade för den natten. Att vara på vägen och dela en passion för hängmattor genom möten, drev ett engagemang för att göra och sälja de mest bekväma hängmattorna i världen.

Mer från ENO

Visa alla Tarpar & Vindskydd

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!