SkyLite Hammock - ID: A067780

ENOSkyLite Hammock

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om SkyLite Hammock från ENO

SkyLite Hammock är en tältliknande hängmatta från ENO. Den ger dig gott om plats och har även ett insektsnät som håller myggor och små kryp utanför.
 • Ultralight DAC Spreader- ansluts snabbt till hängmattan och är avtagbara/hopfällbara för mer mångsidiga förpackningsalternativ; tillverkad med hållbar grön anodisering
 • Material: 40D NewWave ™ Nylon / SkyWeave ™ Lite Mesh
 • OBS! Remmar köpes separat
Egenskaper för SkyLite Hammock:
Totalvikt: 907 g
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 210x100x0,5 cm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 38x11x11 cm
Sommaren 1999 grundades Eagles Nest Outfitters som ett resultat av en stor dröm, hårt arbete och en passion för äventyr och resor. ENO började som en liten verksamhet i Florida med en stor plan att resa längs med den nordamerikanska östkusten i en skranglig minibuss och sälja hängmattor på musikfestivaler och samhällsförsamlingar längs vägen. I de tidiga åren var hemmet där bussen parkerade för den natten. Att vara på vägen och dela en passion för hängmattor genom möten, drev ett engagemang för att göra och sälja de mest bekväma hängmattorna i världen.

Mer från ENO

Visa alla Campingmöbler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!