Esbit

-
Esbit har försett outdoor-entusiaster med smarta små kök i 75 år. Eftersom mat alltid smakar godast utomhus har vi deras grillar, kök och tillbehör för dig att finna här. Esbit grundades i Hamburg och är ett familjeägt företag som erbjuder vildmarksprodukter av hög kvalité.

Esbit

(53 produkter)

Laga mat i vildmarken

På Outnorth hittar du produkter från Esbit som gör det möjligt för dig att laga mat i vildmarken under bar himmel. En produkt som finns i sortimentet är Titanium Pot, en titanmugg som rymmer 750 ml med infällbara handtag och lock. Med den tillkommer en meshpåse för medhavda bestick. Titanium Pot är avsedd att användas tillsammans med Titanium Solid Fuel Stove - ett hopfällbart, ultralätt kök perfekt att bära med på längre turer.

Kök som får plats i fickan

Pocketstove var den första produkten som Esbit lanserade för 75 år sedan. Ett smart och praktiskt kök som går att fälla ihop till minimal storlek vilket gör den enkel att bära med oavsett äventyr. Ovanpå din Pocketstove kan du laga mat med kastruller och stekpannor. Allt du behöver är bränsletabletter för att få fart på elden, därefter är det inget som hindrar dig från ett gott och näringsrikt mål mat på fjället.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!