12x14g Solid Fuel Tablets - ID: A080982

Esbit12x14g Solid Fuel Tablets

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om 12x14g Solid Fuel Tablets från Esbit

12x14g Solid Fuel Tablets från Esbit är bränsletabletter som gör det möjligt att värma din mat när du är ute på äventyr. De har en förbränningstid på 12 minuter och ser till att din mat eller dryck kommer upp i önskad temperatur och kan med fördel även användas för att starta en kolgrill eller lägereld. Förpackningen innehåller 12 tabletter, 14 g vardera förpackade vattentäta Vikt: 185 gram
Egenskaper för 12x14g Solid Fuel Tablets:
Vikt: 185 g
Bränsle: Bränsletabletter
Esbit har försett outdoor-entusiaster med smarta små kök i 75 år. Eftersom mat alltid smakar godast utomhus har vi deras grillar, kök och tillbehör för dig att finna här. Esbit grundades i Hamburg och är ett familjeägt företag som erbjuder vildmarksprodukter av hög kvalité.

Mer från Esbit

Visa alla Campingkök

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!