DownMat 7 LW - ID: 32205385

ExpedDownMat 7 LW

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om DownMat 7 LW från Exped

Exped Downmat 7 LW varmt liggunderlag med dunfyllning. Inbyggd pump.

Dun isolerar extremt bra mot kyla och är mycket komprimerbart. Man hade skapat ett mycket lätt, litet liggunderlag med fantastisk komfort och värmeisolering. När man nu även lyckats integrera pumpen i själva madrassen så har Exped Downmat 7 LW tagit ett kliv till. Förut var man tvungen att använda påsen för att fylla upp madrassen och ibland blev det bökigt för att påsen lossnade från munstycket. Den integrerade pumpen fungerar genom två ventiler, en för luft in och en för luft ut. Genom att hålla handflatorna över ventilerna och trycka upp och ner med bägge händerna samtidigt så fyller man enkelt madrassen och efter lite träning går det på ungefär en minut. 

 

Exped Downmat 7LW pump är tillverkad i laminerad polyester som är slitstark och förhindrar fukt från att komma in i madrassen. Polyestern på ovandelen är borstad för att man inte skall glida av madrassen. 

 

Sömmarna är svetsade och den mörka färgen bidrar till att madrassen torkar fortare.

 

Det finns två öglor i ovanänden som gör att man kan fästa fast packpåsen (ingår) där om man vill använda den som huvudkudde.

 

Exped använder bara IDFL certifierat dun som är specialbehandlat för att tåla den fukt som eventuellt kan komma in i madrassen. Det finns en skumfyllning i ändarna på madrassen som blockerar dun från att vandra mellan kanalerna och / eller ut till ventilerna.

 • Storlek: 197x65x7 cm
 • Vikt: 1150 g
 • Packstorlek: 27x14 cm
 • Temperaturgräns: -24°C

 

 

 

Blank
Egenskaper för DownMat 7 LW :
Yttermått längd x bredd: 197 x 65 cm
Passar för: Höst/Vinter (under -10ºC)
Isoleringsmaterial: Dun
Hållbarhet: RDS – Responsible Down Standard
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 27 x 14 x 14 cm
Vikt: 1150 g
R-värde: 5.9
Tjocklek: 7 cm
Varje användare förväntar sig att deras utrustning ska uppfylla stränga krav, och Exped bygger produkter som ska kunna överträffa dessa förväntningar!

Mer från Exped

Visa alla Uppblåsbara Liggunderlag

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!