• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

ExpedSynMat 9 LW

Baserat på 10 betyg
Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Levereras normalt inom 2-3 dagar! Fler leveransalternativ

Fria byten

Byta storlek eller färg? Vi bjuder på fraktkostnaden!

Mer om SynMat 9 LW från Exped

Exped SynMat är en uppdaterad version av SynMat med inbyggd pump! Lätt att blåsa upp, underbart att sova på och tar liten plats i packningen. 

Exped SynMat är ett liggunderlag som är uppblåsbart och samtidigt isolerat med Texped-Loft-Microfiber fleece. Fyllningen är laminerad på ovansidan och undersidan av mattans insida. Därmed undviker man att materialet flyttar sig eller tappar prestanda efter en tids användande. Fyllningen gör liggunderlaget skönare, varmare och lättare än traditionella liggunderlag. Liggunderlaget tar väldigt liten packvolym tack vare att microfiber komprimeras så bra.

 • Storlek: 197x65 cm
 • Tjocklek: 9 cm
 • Vikt: 1170 g
 • Packstorlek: 27x16 cm
 • Temperaturgräns: -25°C
 • R-värde: 6,0

 

Egenskaper för SynMat 9 LW :
Yttermått längd x bredd: 197 x 65 cm
Isoleringsmaterial: Syntet
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 27 x 16 x 16 cm
Vikt: 1170 g
R-värde (US): 6
Tjocklek: 9 cm
Varje användare förväntar sig att deras utrustning ska uppfylla stränga krav, och Exped bygger produkter som ska kunna överträffa dessa förväntningar!

Mer från Exped

Visa alla Uppblåsbara Liggunderlag

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 29 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 395 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 49 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 99 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Betyg 3.9
Baserat på 10 betyg
Skriv omdöme / Betygsätt
Visa alla betyg
 • Postad av Ronny Fredriksson 2018-04-14
  Efter att i många år haft cellplast. En dröm att sova i naturen på. Tar dock tid att handpumpa upp.
 • Postad av Peter Gillerstedt 2016-06-21
  Exped ger bara 2 års garanti på fabrikationsfel. Jag har haft två madrasser som har delaminerat och gjort madrassen obrukbar. Eftersom den ena madrassen var något mer än två gammal vägrar dom att byta ut den. Att jämföra med Thermarest som har lifetime waranty på fabrikations fel. Det har dessutom bildats mögel i madrassen. Mycket dåligt ansvarstagande för sina dyra produkter.
 • Postad av Magnus 2016-02-26
  Jag har haft två av dessa under fem år och nu har de båda spruckit upp i kanalerna så att liggunderlaget vid ändarna blir som en bulle. OBS jag har handpumpat dem och väger 80 kilo. Expeds generalagent vill inte ta ansvar för en reklamation då de säger att det är för länge sedan jag köpte dem. Däremot så har jag legat väldigt skönt på dem, men jag räknade ju med att de skulle hålla lite bättre. De har också varit sköra i när det varit kallare är minus 15, men det jag lärde jag mig efter ett tag och började använda skyddsöverdrag. De kostade mig alltså 380 kronor per år. Nu får jag köpa nya inför fjällturen, men det blir ett annat varumärke.
 • Postad av Stefan 2015-06-27
  Har haft detta i ca 5år nu och jag är supernöjd. Litet, tåligt, varmt och framförallt bekvämt. Enda som kan nämnas är väl att det kan ge ifrån sig små pipljud när man vänder sig ibland och att det tar en liten stund att pumpa upp. Rekommenderas!
 • Postad av Margaretha 2013-07-22
  Bra komfort och varma i tältet! Bekvämast att inte blåsa upp fullt, då blev det bäst. Rekomenderas!
 • Postad av Even 2011-12-29
  underbart att sova på, både i hängmatta på fjällturen eller bara inomhus. enda negativa är egentligen tiden du måste tillbringa med att pumpa det.
 • Postad av Bosse 2011-07-24
  Ligger görgött!!!!!!!
 • Postad av Bosse 2011-07-24
  Ligger görgött!!!
 • Postad av Lars Larsson 2009-07-28
  Har alltid hatat att bo i tält för man sover så dåligt på tunna liggunderlag. Men i sommar lyckades ett par vänner lura med mig på en tältsemester. Funderade länge på hur det skulle gå men bestämde mig för att satsa på ett ordentligt liggunderlag, Exped synmat 9 dlx. Jag har sovit som en KUNG! Njöt av liggunderlaget under den 10 dagar långa semestern. Kommer att packa tältet även på nästa mc semester. Supernöjd!
 • Postad av Johannes 2009-05-27
  Riktigt skönt att ligga på! Har inte problem med tunna liggunderlag förutom att jag vänder mig i tid o otid och sökte då mer komfort. Den påminner om en "vanlig" luftmadrass att ligga på, däremot är vikt o packstorlek allt annat än en vanlig luftmadrass. Oerhört liten ihoppackad och viktmässigt väger den visserligen mer än ett liggunderlag, så den kanske inte är lämpad för gram-jägaren, men fortfarande är den i min mening väldigt lätt! Pumpen funkar fint, speciellt när man övat lite! Ett minus är att pumpen piper lite när man vänder på sig, så jag brukar ha den änden vid fötterna. Kanske ett måndagsexemplar..? Storleken är OK, är själv 178 cm lång och normalt byggd, men 5 cm på längden o bredden hade inte känts fel.
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!