Transfer Wheelie Bag - ID: A029350

ExpedTransfer Wheelie Bag

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Transfer Wheelie Bag från Exped

Transfer Wheelie Bag från Exped är en smart transport- och skyddsväska med hjul som konverterar vilken ryggsäck eller duffelväska som helst till ett rullande bagage. Det håller ditt bagage rent och säkert under flygresan och resten av din resa. Med dragkedjan till ryggsäckens upphängningssystem kan du snabbt växla mellan rullande och bärande. Rullstängning gör det möjligt att justera volymen för packningar mellan 40 och 80 liter eller duffelväskor på upp till 100 liter. När den inte används, packas den ner till 36 x 30 x 24 cm och väger bara 1,68 kg trots de slitstarka och tysta hjulen.
Egenskaper för Transfer Wheelie Bag:
Mått Längd x Bredd x Höjd: 30 × 36 × 90 mm
Packvolym: 100 L
Varje användare förväntar sig att deras utrustning ska uppfylla stränga krav, och Exped bygger produkter som ska kunna överträffa dessa förväntningar!

Mer från Exped

Visa alla Resväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!