Hopen Back Protector - ID: PL10429

Kampanj

FÅKHopen Back Protector

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Hopen Back Protector från FÅK

Hopen Back Protector från FÅK är ett mjukt och följsamt ryggskydd som absorberar stötar när olyckan är framme i skidbacken. Ryggplattan har en ergonomisk struktur som ger bättre flexibilitet och rörelsefrihet när du bär den. Skalet i termoplast bidrar med ytterligare skydd och storleken justeras enkelt med kardborreförslutning i midjan samt justerbara axelremmar. M = 150-165 cm
L = 165-180 cm
XL = 180-200 cm

CE-godkänd enligt standarden EN1621-2 2014
Godkänd enligt Level 2
Egenskaper för Hopen Back Protector:
Vikt: 740 g
FÅK är varumärket för hela den aktiva familjen. Här finns kläder och utrustning som fungerar lika bra i vardagen som på dina aktiviteter och äventyr. För du behöver ju produkter med funktion även i vardagen! Fåk säljs exklusivt hos Outnorth.

Mer från FÅK

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!