Soft Back Vest Protector - ID: A045203

FÅKSoft Back Vest Protector

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Soft Back Vest Protector från FÅK

Skydda ryggen under skidåkningen eller cyklingen med Soft Back Vest Protector från FÅK. Det här ryggskyddet har en mjuk och följsam ryggplatta som blir hård först när ett hårt slag eller stötar uppkommer. Det gör att du knappt känner skyddet och kan röra dig obehindrat, men samtidigt ha ett fullvärdigt skydd om olyckan är framme. Kardborreknäppning vid höften ser till att skyddet sitter säkert på plats och när det är dags att tvätta västen kan ryggplattan plockas ur. Den låga vikten och det ventilerande meshtyget gör Soft Back Vest Protector bekväm att bära under en hel dag med full fart. Godkänd enligt den Europeiska standarden: CE EN1621-2/2014

M = 152-164 cm
L = 164-178 cm
XL = 178-188 cm
FÅK är varumärket för hela den aktiva familjen. Här finns kläder och utrustning som fungerar lika bra i vardagen som på dina aktiviteter och äventyr. För du behöver ju produkter med funktion även i vardagen! Fåk säljs exklusivt hos Outnorth.

Mer från FÅK

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!