Yabuli Packable Jacket Men - ID: A035167

Kampanj

FÅKYabuli Packable Jacket Men

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Yabuli Packable Jacket Men från FÅK

Yabuli Packable Jacket Men från FÅK är en otroligt lätt och vattenavstötande vardagsjacka för herrar. Jackan kan packas ner i sin egna ficka och tar väldigt liten plats i väskan - perfekt till resan eller stadspromenaden när vädret plötsligt slår om! Yabuli Packable Jacket Men är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco som inte är baserad på PFC.
Impregneringen gör att vattnet som hamnar på jackans yttersta skikt pärlar sig och rinner av. Efter en tids användning kan man se att vattnet inte pärlar sig längre och då kan man använda ett vanligt strykjärn och stryka på låg värme över ytan för att få tillbaka impregneringens skydd mot väta. Fungerar inte det kan man behöva impregnera jackan igen.

Material: 100% vävd polyester
Egenskaper för Yabuli Packable Jacket Men:
Vattentät: Nej
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Nej
Antal fickor: 1 st
Vindtät: Nej
Stretch: Nej
FÅK är varumärket för hela den aktiva familjen. Här finns kläder och utrustning som fungerar lika bra i vardagen som på dina aktiviteter och äventyr. För du behöver ju produkter med funktion även i vardagen! Fåk säljs exklusivt hos Outnorth.

Mer från FÅK

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!