Fällkniven

-
Fällkniven har varit i knivbranschen i mer än 25 år och har under den tiden skaffat sig stor kunskap om knivar. Deras produkter är anpassade för jägare och utemänniskor utifrån deras behov och önskemål. Köper du en kniv ifrån Fällkniven så är du garanterad att den är säker, komfortabel och vass i många år framöver.

Fällkniven

(9 produkter)

Trots att företaget endast varit aktivt i drygt trettio år har Fällkniven redan kommit att etablera sig som en av de klassiska svenska knivtillverkarna. Skapat och drivet av aktiva och nyfikna människor med en gemensam grund i intresset för jakt och friluftsliv. Samtliga av företagets produkter är anpassade för jägare och friluftsmänniskor och har skapats med deras särskilda behov i åtanke.Kunglig hovleverantör


Deras höga kvalité och goda funktion har lett till att företaget även kommit att bli utvalda till kungliga hovleverantörer vilket är något av den största hedersbetygelsen man kan få som företag i Sverige. Oavsett vilken typ av kniv du köper från Fällkniven kan du lita på att den håller hög kvalité och att den går att lita på i alla väder.Slitstarka och bekväma


Fällknivens knivar är säkra, bekväma att använda samt vassa och slitstarka vilket gör att du kan använda dem i många år innan du behöver köpa en ny. För att hålla skärpan på din kniv kan du här hos oss på Outnorth även köpa praktiska brynen som är lätta att använda och passar till alla typer av skärpning.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!