H1 Zytel 3G - ID: A022846

FällknivenH1 Zytel 3G

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om H1 Zytel 3G från Fällkniven

Jaktkniv med anor från klassisk nordskandinavisk knivbyggarkonst. Det 5 mm tjocka konvext slipade bladet går med nästan full bredd genom skaftet och är oerhört starkt tack vare det hårda och sega specialstålet.
 • Bladet är tillverkat i ett laminerat pulverstål kallat 3G
 • Kniven saknar parérstänger och passar därmed inte nybörjare. Men i en van jägares eller skogsmänniskas hand ger H1 Zytel perfekta snittytor på det nedlagda bytet
 • Lite längre blad för att matcha slaktares knivar, men även en spets som tränger igenom huden utan att gå in i köttet på djuret
Egenskaper för H1 Zytel 3G:
Stålkvalitet: 3G
Genomgående tånge: Ja
Bladlängd: 100 mm
Bladtjocklek: 5 mm
Snabböppning: Nej
Parerstång: Nej
Totallängd: 210 mm
Vikt: 180 g
Fällkniven har varit i knivbranschen i mer än 25 år och har under den tiden skaffat sig stor kunskap om knivar. Deras produkter är anpassade för jägare och utemänniskor utifrån deras behov och önskemål. Köper du en kniv ifrån Fällkniven så är du garanterad att den är säker, komfortabel och vass i många år framöver.

Mer från Fällkniven

Visa alla Knivar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!