Älgen Classic - ID: A071571

Nyhet!

FaunaÄlgen Classic

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Älgen Classic från Fauna

Älgen Classic är en stabil och praktisk stolryggsäck från Fauna som passar bra för all typ av jakt. Ryggsäcken har ett smart bärsytem med höftbälte som ger maximal bärkomfort. En något bredare ram och lägre sitthöjd gör att säcken får bästa tänkbara sittkomfort. Många fickor och förvaringslösningar som gör det enkelt att få plats med alla tillbehör. Säcken har det berömda tysta och mycket slitstarka Faunatyget

 • Vadderad rygg och ergonomiska axelremmar
 • 2 stora sidofickor
 • 2 lockfickor
 • 1 frontficka för värdesaker
 • Vattentät botten

Egenskaper för Älgen Classic:
Packvolym: 47 L
Vikt: 2800 g
Höftbälte: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Toppöppning: Fast Topplock
Integrerat regnskydd: Nej
Stolfunktion: Ja
Fauna är ett skandinaviskt märke att lita på. De har omvandlat den egna kärleken till natur, jakt och fiske till pålitliga produkter för alla outdoor-entusiaster. Deras praktiska lösningar gör din tid i naturen till riktig kvalitetstid. Med fokus på funktionalitet och komfort utvecklar Fauna produkter som gör att du kan fokusera på att upptäcka naturen och umgås med familj och vänner. Produkternas hållbarhet gör att du kan lita på dem och känna dig trygg år efter år. Tillsammans med Fauna får du ett aktivt uteliv med äventyr och spännande upplevelser.

Mer från Fauna

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!