Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

F40 - ID: A071572

Nyhet!

FaunaF40

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om F40 från Fauna

F40 är en ryggsäck från Fauna som är utvecklad för jakt med hagelgevär eller brytvapen. Ryggsäcken har ett bärsystem som säkerställer att vapnet kan bäras tryggt och bekvämt under många timmar. Vapnet sitter stabilt på ryggsäcken och kan tas fram och sättas tillbaka utan att man behöver ta av säcken från ryggen. Bärremmarna är utformade med tanke på skytte. Höftbältet är mycket stabilt och ger en god viktöverföring till höfterna. Dessutom har säcken praktiska fickor för småsaker och möjlighet till infästning av hund. Vi har lagt stor vikt vid att ta fram en praktisk jaktsäck för fågeljakt som skall vara enkel men funktionell vid bruk. Fauna F 40 är tillverkas i ljudlöst Fauna-material SL450:3 med kraftiga spännen och YKK-dragkedjor.

 • Möjlighet till inkoppling av hundar
 • Möjlighet till hundkörning
 • Ett huvudutrymme med fickor på framsidan
 • Två djupa sidofickor i nätmaterial
 • Kompressionssystem på sidan
 • Integrerat viltnät i säcken

Egenskaper för F40:
Packvolym: 35 L
Vikt: 1600 g
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Toppöppning: Dragkedja
Integrerat regnskydd: Nej
Stolfunktion: Nej
Fauna är ett skandinaviskt märke att lita på. De har omvandlat den egna kärleken till natur, jakt och fiske till pålitliga produkter för alla outdoor-entusiaster. Deras praktiska lösningar gör din tid i naturen till riktig kvalitetstid. Med fokus på funktionalitet och komfort utvecklar Fauna produkter som gör att du kan fokusera på att upptäcka naturen och umgås med familj och vänner. Produkternas hållbarhet gör att du kan lita på dem och känna dig trygg år efter år. Tillsammans med Fauna får du ett aktivt uteliv med äventyr och spännande upplevelser.

Mer från Fauna

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!