Fh 45 Holster Bag - ID: A071574

Nyhet!

FaunaFh 45 Holster Bag

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Fh 45 Holster Bag från Fauna

Fh 45 Holster Bag jaktryggsäck från Fauna med ett integrerat bärsystem för gevär. Bärsystemet passar de flesta vapentyper och ser till så att vapnet är säkert och bekvämt att bära i många timmar. Stängningssystemet på sidan av påsen säkerställer att vapnet är lättillgängligt utan att behöva ta av ryggsäcken. Bärsystemet är anpassat för både skjutvapen och hagelgevär. Höftbältet har två fickor för småsaker, hundfäste och en mycket stabil design för bra viktöverföring till höfterna. FH 45R kommer med viltnät, regnskydd, vattentät inre ficka, praktiska lockfickor och fästpunkter på utsidan säcken. Fauna F 45R tillverkas i ljudlöst Fauna-material SL450:3 med kraftiga spännen och YKK-dragkedjor. Gevärshölstret kan vid behov packas ned i säcken. Säcken passar perfekt som en dagstur för alla typer av aktiviteter
Egenskaper för Fh 45 Holster Bag:
Packvolym: 45 L
Vikt: 2400 g
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Toppöppning: Dragkedja
Integrerat regnskydd: Nej
Stolfunktion: Nej
Fauna är ett skandinaviskt märke att lita på. De har omvandlat den egna kärleken till natur, jakt och fiske till pålitliga produkter för alla outdoor-entusiaster. Deras praktiska lösningar gör din tid i naturen till riktig kvalitetstid. Med fokus på funktionalitet och komfort utvecklar Fauna produkter som gör att du kan fokusera på att upptäcka naturen och umgås med familj och vänner. Produkternas hållbarhet gör att du kan lita på dem och känna dig trygg år efter år. Tillsammans med Fauna får du ett aktivt uteliv med äventyr och spännande upplevelser.

Mer från Fauna

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!