Tarp II - ID: A040411

FaunaTarp II

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Tarp II från Fauna

Faunas Tarp II är tillverkad i samma slitstarka och solida material som Faunas fjälltält och kan därför användas under krävande och varierande förhållanden. Den passar perfekt på vandringar då man vill bo nära naturen eller som tak över sittplatsen vid övernattningar i tält - användningsområdena är oändliga. Tarpen kan spännas upp med rep mellan träd eller med hjälp av stavar eller liknande. Tarp II finns alltid med i ryggsäcken. Linfästen 2 mm med reflex och linsträckare.
Egenskaper för Tarp II:
Yttermått längd x bredd: 440 x 350 cm
Vikt: 0,99 kg
Vattenpelare på ytterduk: 3000 mm
Yttertältsväv: Nylon
Tjocklek yttertältsväv: 40 D
Beläggning yttertältsväv: Silikon
Fauna är ett skandinaviskt märke att lita på. De har omvandlat den egna kärleken till natur, jakt och fiske till pålitliga produkter för alla outdoor-entusiaster. Deras praktiska lösningar gör din tid i naturen till riktig kvalitetstid. Med fokus på funktionalitet och komfort utvecklar Fauna produkter som gör att du kan fokusera på att upptäcka naturen och umgås med familj och vänner. Produkternas hållbarhet gör att du kan lita på dem och känna dig trygg år efter år. Tillsammans med Fauna får du ett aktivt uteliv med äventyr och spännande upplevelser.

Mer från Fauna

Visa alla Tarpar & Vindskydd

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!