Carbonlite Classic FR - ID: A054929

FischerCarbonlite Classic FR

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Carbonlite Classic FR från Fischer

Carbonlite Classic FR är en populär rullskida från Fischer. Denna varianten har en lägre profil och mjukare fullgummihjul, vilket bidrar till bättre stabilitet, hållbarhet och prestanda. Att träna på olika underlag kan vara utmanande för åkaren och då är det viktigt att ha en bra och stabil rullskida som man verkligen kan lita på! Rullskidan ger en bra kontakt med marken och ger åkaren en skön resa framåt!
 • Stötabsorberande
 • Stabil ram

Egenskaper för Carbonlite Classic FR:
Material rullskidor: Kolfiber
Vikt per par: 1040 g
Hjulbredd: 38 mm
Hjuldiameter: 80 mm
Sedan starten 1924 har det österrikiska företaget varit känt för innovation och den senaste tekniken. Fischer Sports GmbH är en av de störta leverantörerna inom alpin- och längdskidåkningsutrustning. Huvudkontoret ligger i Ried im Innkreis (Österrike) och produktionsanläggningar finns i Ried im Innkreis och Mukachevo (Ukraina).

Mer från Fischer

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!