Tjejvasan Classic Paket - ID: Tjejvasapkt

FischerTjejvasan Classic Paket

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Tjejvasan Classic Paket från Fischer

Motionärspaket för dig som lägger ner en del tid på träningen och vill bli bättre. NIS-platta för att kunna finjustera åkegenskaperna och WC Pro belag med utmärkta glidegenskaper. En elegant lättviktsskida för tjejer med toppbelag för att ge dom bästa förutsättningarna. Perfekt blandning mellan design och prestanda. Precis som namnet antyder så passar den utmärkt till exempelvis vasaloppet. Men också ett utmärkt val för en kvällstur hemma i spåren.
Egenskaper för Tjejvasan Classic Paket:
Vallningsfria: Nej
Sedan starten 1924 har det österrikiska företaget varit känt för innovation och den senaste tekniken. Fischer Sports GmbH är en av de störta leverantörerna inom alpin- och längdskidåkningsutrustning. Huvudkontoret ligger i Ried im Innkreis (Österrike) och produktionsanläggningar finns i Ried im Innkreis och Mukachevo (Ukraina).

Mer från Fischer

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!