Ace 3 - ID: A081554

FitbitAce 3

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ace 3 från Fitbit

Ace 3 från Fitbit gör träningen roligare och skapar både rörelse och spring i benen hos barnen. Den registrerar all aktivitet och sömn och har upp till 8 dagars batteritid vilket motiverar barn, kompisar och familj till en sundare vardag. Egenskaper:

Upp till 8 dagars batteritid
Ace 3 har upp till 8 dagars batteritid så att barnen får mer tid för lek och spring. (Batteritiden varierar beroende på användning och andra faktorer)

Registrerar all daglig aktivitet
Fitbit Ace 3 registrerar dagens alla steg och aktiva minuter och visar hur varje skutt och hopp bidrar till en sundare, mer aktiv livsstil.

Vattentålig ned till 50m
Fitbit Ace 3 är vattentålig och klarar spill, stänk, pool- och havsbad.

Påminnelser att röra på sig
I appen kan föräldrar ställa in peppande påminnelser till barnet om att röra sig och sträcka på benen efter en längre stunds stillasittande.

Registrera sömn
Med Fitbit Ace 3 får du reda på om ditt barn sover tillräckligt då sömn spelar en stor roll för barns hälsa och välbefinnande.

Sovläge
Hjälp barnen att få tillräckligt med sömn och använd sovläget för att tysta aviseringar och slå av skärmväckning. Barnen kan aktivera det direkt på klockan eller ställa in ett schema i appen så att sovläget slås på automatiskt.

Påminnelser om läggdags och alarm
Använd Fitbit-appen för att schemalägga påminnelser om läggdags och tysta alarm som väcker barnet med en ljudlös vibration på handleden.

Statistik direkt i klockan
Barnen kan se sin statistik för dagen direkt i klockan och ha koll även när de är upptagna med lek.

Rolig stimulans
Virtuella utmärkelser, animerade urtavlor och personliga avatarer ger barn peppen och knuffen att hålla igång med familjen och hitta sätt att bräcka kompisarna.

Timer och tidtagare
Använd timern och tidtagaren för att vägleda läxtid och avgöra viktiga ”sisten dit är ett ruttet ägg”-race.

Fitbit-appen: Familjekonto

Föräldrar måste skapa ett familjekonto i Fitbit-appen för att kunna hantera barns Ace 3 och sina egna klockor eller aktivitetsarmband (om de har något) enkelt från ett och samma ställe.

Fitbit-appen: Föräldravyn
Från föräldravyn i familjekontot kan föräldrar se barnens aktiviteter och godkänna deras kontakter.

Fitbit-appen: Barnvyn
I familjekontot kan föräldrar skapa ett barnkonto och aktivera barnvyn, så att barn som är över 6 år kan se sin statistik, sina utmärkelser och urtavlor

Trådlös synkning
Fitbit Ace 3 är kompatibel med fler än 200 Android och iOS-enheter så att föräldrar kan se trender i Fitbit-appen och få en helhetsbild av barnet hälsa och välmående. Besök Fitbit.com/devices för mer information.

Aviseringar
Barn som har en mobil kommer uppskatta att få samtals-, meddelande- och appaviseringar direkt i klockan – och föräldrar kommer uppskatta hur mycket enklare det är att hålla kontakt. När Ace 3 kopplas till ett familjekonto måste appen vara i barnvyn för att kunna ta emot aviseringar. (Fungerar på specifika enheter när mobilen är i närheten.)

Stör inte-läge
Dags att koncentrera sig på läxan? Få lite ostörd tid med stör inte-läget som tystar aviseringar.

Urtavlor
Fitbit Ace 3 gör träning till en skojig lek med animerade figurer på urtavlan som förändras och växer när barnen närmar sig sina mål under dagen.

Bekväm och säker
Fitbit Ace 3 är skapad för barn och tål bus och vilda upptåg. Den har ett bekvämt silikonarmband med ett justerbart lås som sitter säkert. (Armbandet passar barn med en handledsomkrets på 116-168 mm)

Slimmad design och touch-skärm
Den slimmade designen och bakgrundsbelysta skärmen gör det enkelt för barnen att hitta runt och se sin statistik.
Egenskaper för Ace 3:
Vattenskydd: Ja
Max Batteritid: 8 h
Laddningsbara batterier: Ja
Vikt: 74 g

Mer från Fitbit

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!